Close
Maak uw reservering

DE-FUZZ opent haar deuren!!

By in Blog with 1 Comment

31 Oktober was het dan zo ver: de feestelijke opening van wax- en beautylounge DE-FUZZ in Bussum!

Het nieuwe pand van DE-FUZZ op de hoek Kerkstraat-Brinklaan in Bussum. Oftewel: aan de de rotonde richting Hilversum. Het nieuwe pand van DE-FUZZ aan de rotonde Kerkstraat-Brinklaan in Bussum.[/caption]

De kroon op een aantal maanden hard werken! We hebben het pand namelijk flink onder handen genomen, om er werkplekken en behandelruimtes te creëren, en het geheel in de DE-FUZZ huisstijl te brengen. Vinden jullie het mooi?

Het interieur van DE-FUZZ, in een extra feestelijk jasje vanwege de opening.

Het interieur van DE-FUZZ, in een extra feestelijk jasje vanwege de opening.

DE-FUZZ beschikt nu over 2 afgesloten wax-ruimtes, een dubbele pedicure unit, en een lange tafel met 2 werkplekken voor manicure en nagelbehandelingen (zoals acrylnagels en gellak).

Op de pedicure unit van DE-FUZZ waan je je op een heuse troon.

Om ruchtbaarheid te geven aan de opening, liep een flyer team door het centrum van Bussum. Dat leverde wel een hele bijzondere ontmoeting op!

Ook onze minister president overweegt een behandeling bij DE-FUZZ!

Ook onze premier overweegt een behandeling bij DE-FUZZ.

Tevreden kijken we terug op een geslaagde opening. We waren blij met de grote belangstelling en dankbaar voor alle hulp die we afgelopen maanden hebben gekregen. Zonder dat was het nooit gelukt zo’n fraai resultaat neer te zetten.

IMG_2556        IMG_2554

IMG_2546   IMG_2527

IMG_8105     IMG_2543

Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij DE-FUZZ! Voor een behandeling, maar ook gewoon voor een gezellig kopje koffie. Tot einde dit jaar geldt een kennismakingskorting van 15% op je eerste behandeling naar keuze. Bekijk het aanbod van behandelingen voor dames en voor heren.

liefs, team DE-FUZZ

Share This
About The Author

1 Comment

  1. Francesca Hoyle schreef:

    Wat ben ik blij dat we eindelijk een salon in Bussum hebben en nog een goede ook. Een super behandeling.   Ik ben een heel gelukkige klant, absoluut een must voor elke vrouw.

    Francesca.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *