Close
Maak uw reservering

Manicure, pedicure & nagels

Spa Pedicure: ontspannen voetverzorging

Onze Spa Pedicure ‘DE-LUXE’, voor zowel mannen als vrouwen, bestaat uit een voetbad, behandeling van de nagelriemen, het vijlen van de nagels, een heerlijke scrub met daaraan gekoppelde huidverzorging en een korte massage. Kortom, een Spa Pedicure voor heren en dames zoals het hoort!

Deze Spa Pedicure behandeling duurt 30 minuten en is uit te breiden met het lakken van de teennagels met nagellak of gellak. We gebruiken hiervoor de VINYLUX™ en SHELLAC™ van het merk CND™. TIP: neem je slippers mee zodat de nagellak goed kan drogen.

Reserveren

Spa Manicure: je handen weer een visitekaartje

Onze Spa Manicure ‘DE-LUXE’ bestaat uit een handbad, behandeling van de nagelriemen, het vijlen van de nagels, een heerlijke scrub met daaraan gekoppelde huidverzorging en een korte massage. De manicure is bestemd voor zowel mannen als vrouwen.

De Spa Manicure behandeling duurt 30 minuten en is uit te breiden met het lakken van de nagels met nagellak of gellak. Hierbij gebruiken we uitsluitend hoogwaardige producten, namelijk de VINYLUX™ en SHELLAC™ van het merk CND™.

De Spa Manicure behandeling is te combineren met onze Spa Pedicure behandeling of één van onze waxing behandelingen. Een volledig overzicht van ons assortiment voor vrouwen vind je hier. Het assortiment voor mannen vind je hier.

Reserveren

CND-SHELLAC™ en DE-FUZZ: een professionele combinatie!

DE-FUZZ gebruikt de Brand 14+ Day Nail Color van CND-SHELLAC™. Deze kwalitatieve nagellak methode resulteert in een schitterend hoogglans nagels die twee weken mooi blijven. CND™ SHELLAC™ is in tegenstelling tot veel andere UV-cured polishes geheel veilig in gebruik, ook voor zwangere vrouwen.

De gezondheid van de natuurlijke nagel staat voorop. Bij een SHELLAC™ behandeling wordt de natuurlijke nagel dan ook niet beschadigd. SHELLAC™ wordt snel en eenvoudig verwijderd door middel van een wrap die de nagel bedekt en doordrenkt is met CND™ Nourishing Remover. Dit is een remover die macadamia olie bevat zodat de natuurlijke nagel intensief gehydrateerd wordt terwijl de SHELLAC™ wordt verwijderd.

CND™ SHELLAC™ is een behandeling die alleen wordt aangeboden via de professionele salon. De nagelstylistes van DE-FUZZ zijn getraind door CND™, werken met de gehele CND™ range en bieden een ruime keus aan de laatste fashion kleuren van CND™.

Reserveren

Acrylnagels: opvallend natuurlijk

Wil je graag lange, verzorgde nagels, maar heb je moeite om ze te laten groeien? Denk dan eens aan acrylnagels. Acrylnagels worden toegepast voor het verlengen en verstevigen van de eigen nagels. Dankzij de stevige structuur van acryl kunnen mooie, dunne nagels worden gecreëerd. De acryl poeders worden in diverse kleuren geleverd.

Bij het zetten van acrylnagels worden de handen eerst gedesinfecteerd en de nagelriemen teruggeduwd. De nagels worden verlengd met een tip (een plastic verlengstukje) of sjabloon. Na het schoon en vetvrij maken van de nagels wordt de acryl aangebracht. Als de acryl is uitgehard worden de nagels gevijld en gepolijst.

Na twee tot drie weken zullen de acrylnagels zo ver zijn gegroeid dat je even moet langskomen om ze te laten bijwerken. De oude acryl laag wordt dan vervangen door een nieuwe laag zodat de acrylnagel weer goed aansluit aan de nagelriem.

Voor de afwerking kun je kiezen uit de CND™ SHELLAC™ of de CND™ VINYLUX™.

De tijdsduur voor de behandeling is ongeveer 1,5 uur.

Reserveren