Close
Maak uw reservering

Over ons

De-Fuzz Waxing & More

Wax- en beautylounge
DE-FUZZ is dé waxsalon en beautylounge voor ‘t Gooi en omstreken. Maar ook vanuit Amsterdam, Utrecht en Almere weten klanten ons te vinden.

We zijn gespecialiseerd in schoonheidsbehandelingen met langdurig resultaat, zoals waxing, acrylnagels en gellak, en wimperextensions. De behandelingen worden uitgevoerd door gediplomeerde schoonheidsspecialistes.

DE-FUZZ werkt secuur, met veel oog voor detail. Ons werk is pas af als jij tevreden de deur uitgaat! DE-FUZZ gebruikt uitsluitend producten van de hoogste kwaliteit.

Gastvrije Lounge
DE-FUZZ staat voor kwaliteit en ontspanning. Tijdens je bezoek aan onze sfeervolle lounge zul je ook onze gastvrijheid ervaren.

Door de ligging van DE-FUZZ kan je beautybezoek makkelijk een complete verwendag worden. Op loopafstand is er veel te beleven. Leuke (antiek)winkels, cafés en restaurants zoals b.v. brasserie Bel Ami, sterrenrestaurant Soigné, café Goesting, restaurant 15A, en nog vele andere leuke gelegenheden.

Voor wie?
Voor vrouwen en mannen die woonachtig of werkzaam zijn in Gooi- en Vechtstreek, zoals Bussum, Naarden, Hilversum, Almere, Muiden, Muiderberg, Soest, Soesterberg, Amersfoort, Eemnes, Loosdrecht, Weesp en ’s-Graveland. Door onze centrale ligging is DE-FUZZ ook binnen 20 minuten bereikbaar vanuit Almere, Amsterdam en Utrecht.