Close
Maak uw reservering

Waxen

Wat is waxing?

Waxen is het tijdelijk verwijderen van overtollige, ongewenste lichaamsbeharing met behulp van wax (of hars). Scheermesjes of ontharing crèmes verwijderen alleen het uitstekende deel van de haartjes. Waxing daarentegen verwijdert het haar met wortel en al. Door regelmatig waxen blijven de haartjes zacht en worden ze geleidelijk aan schaarser. Dode huidcellen worden eveneens verwijderd, waardoor je huid heerlijk glad, zacht en schoon aanvoelt.

Waxen – Comfort voorop

Waxen is niet pijnloos, maar veel minder pijnlijk dan je wellicht verwacht. De eerste keer kan waxen wat gevoelig zijn, omdat er dan een grotere hoeveelheid haartjes wordt verwijderd. Onderhuidse haartjes worden nog niet door de wax gepakt, en blijven na de behandeling doorgroeien. Na 1 à 2 vervolgbehandelingen zitten steeds meer haren in de zelfde haargroeifase en heb je langer resultaat van je waxbehandeling. Ook worden de haartjes veel zachter. Vind je het allemaal toch wat spannend? Je kunt gerust binnenlopen om een klein plekje als proef te laten waxen.

Reserveren

Persoonlijke verzorging voor en na het waxen

Heb je een eerste afspraak om je te laten waxen gepland en wil je weten hoe je je daar het beste op kunt voorbereiden? We geven je graag een aantal tips ter voorbereiding op een afspraak met onze waxexpert. Ook adviseren we je een goede nazorg gedurende de eerste 24 uur na je waxbehandeling. Als je deze adviezen volgt, zul je merken dat een bezoek optimaal verloopt en je het beste resultaat met je behandeling boekt!

Is waxen iets voor mij?

Waxing is in principe geschikt voor iedereen, vrouwen en mannen. Ben je drukbezet maar wil je er toch verzorgd uitzien? Waxen maakt dagelijkse ontharingssessies overbodig. Waxing is geschikt voor zowel mensen met lichte als zwaardere lichaamsbeharing. Bij bepaalde medicijnen waarbij risico bestaat op verdunning van de huid, raden wij waxing af. Bij de veelgestelde vragen kun je nagaan voor welke medicijnen dit geldt.

Brazilian Waxing

Een bekende vorm van waxing is de ‘Brazilian wax’. Daarbij worden de haren in de schaamstreek verwijderd. DE-FUZZ biedt de keuze uit diverse populaire vormen. Variërend van alleen het verwijderen van haren in de liesstreek (bikinilijn) tot het volledig verwijderen van alle haren, de full Brazilian (ook wel ‘Hollywood’) genoemd. Lees meer over de tarieven van Brazilian waxing voor vrouwen.

Reserveren

Boyzilian Waxing

DE-FUZZ wil waxing voor iedereen toegankelijk maken. Ook heren kunnen bij ons terecht voor een ‘Boyzilian’ wax. Je kunt kiezen voor de ‘Full Boyzilian’, waarbij het schaamhaar volledig wordt verwijderd. Bij de ‘Brazilian Triangle’ wordt in driehoeksvorm gewaxed. Bij een ‘Bikini Wax’ wordt alleen het haar buiten de slip verwijderd. Lees meer over de tarieven van Boyzilian Waxing.

Reserveren