Close
Maak uw reservering

Wimper Extensions

Wimperextensions: een trend!

Het is niet meer weg te denken: wimperextensions zijn een wereldwijde trend! Jennifer Lopez, Kim Kardashian, Madonna, Caroline Tensen, Lieke van Lexmond, Gigi Ravelli en vele andere bekende vrouwen gingen je voor. Toch zijn wimperextensions niet voorbehouden aan celebrities. Voor steeds meer vrouwen is het een uitkomst.

Wat zijn de voordelen van wimperextensions?

Het is dé oplossing die mascara of een wimperkrultang overbodig maakt. Wimperextensions zijn losse wimperhaartjes die veilig en stevig vastzitten aan je eigen wimpers. Het resultaat: prachtige, gescheiden wimpers die vol zijn bij de aanzet en heel natuurlijk uitlopen in een dunner uiteinde. Wimperextensions zijn bestand tegen water, zon en zee. Zonder je zorgen te maken over je wimpers kun je sporten, slapen, douchen en zwemmen. Uitlopende mascara behoort tot het verleden.

Zijn wimperextensions iets voor mij?                                                   

Wimperextensions zijn een uitkomst voor vrouwen die ontevreden zijn over hun eigen wimpers, maar toch graag een sprekende oogopslag willen. Of voor vrouwen die weinig tijd hebben voor dagelijkse make-upsessies, maar er wel goed uit willen zien. DE-FUZZ werkt met topkwaliteit mink wimperextensions van het merk Blink. Samen bepalen we de lengte, dikte en krul die het beste bij jou past.

Reserveren

Wimperextensions aanbrengen

In een eerste sessie bepaal je samen met de wimperstyliste de gewenste ‘look’. Zij adviseert je over de gewenste lengte, dikte en krul. De styliste bevestigt vervolgens de wimperextensions een voor een aan je eigen wimperharen. De eerste sessie zal zo’n 2 uur in beslag nemen. DE-FUZZ zorgt voor een ontspannen sessie in een gastvrije atmosfeer! Neem contact met ons op voor een eerste afspraak of meer informatie.

Wimperextensions onderhouden

Je eigen wimpers groeien en vallen geleidelijk uit om plaats te maken voor nieuwe haartjes. De wimperextensions groeien mee of vallen uit met het tempo van je eigen wimpers. Dit proces gaat geleidelijk, en in het begin zul je daar weinig of niets van zien. Wij raden aan om na 4-5 weken terug te komen voor een ‘touch up’ van de extensions. Hiervoor ben je zo’n 20 minuten kwijt. Hier kun je meer lezen over de kosten van wimperextensions.

Veiligheid voorop

DE-FUZZ gebruikt uitsluitend producten van topkwaliteit, die worden aangebracht door gediplomeerde specialisten. De producten van Blink zijn uitgebreid medisch getest en veilig bevonden voor gebruik nabij de ogen. Ook bij gevoelige ogen en oogleden, en bij het dragen van lenzen zullen wimperextensions geen irritatie veroorzaken. De extensions worden namelijk aan de eigen wimperharen vastgezet, en komen dus niet in contact met de huid. Je eigen wimperharen behouden hun dikte en zachtheid en hebben niet te lijden onder de extensions.